Wil je weg maar heb je niet de tijd en het geld om naar de andere kant van de wereld te vliegen? Geen zorgen! Vlakbij huis kun je ook nog steeds de beste vakantie beleven. Het enige wat je hoeft te doen is je verwachting van de vakantie wat veranderen. Maar dat gaat er uiteindelijk voor zorgen dat je de beste vakantie ervaring gaat hebben, en dat in eigen land!

Op de fiets

Met de fiets op vakantie, je ziet wel eens mensen bepakt en bezakt rondfietsen door de stad en dan weet je: die hebben nog een flinke weg te gaan. Als je nog nooit op fietsvakantie bent geweest voelt het als iets wat je zelf misschien nooit zal kunnen. Maar niets is minder waar. Zeker nu we een tijd op vakantie hebben moeten gaan in eigen land zie je dat heel veel mensen ook de fiets hebben gepakt. Fiets vakantie Nederland kan je zo leuk maken als dat je zelf wilt. Het leuke van fiets vakantie Nederland is dat je heel veel soorten natuur tegen komt. Je kan langs de kust fietsen, door ongerepte stukken bos maar ook door lege velden en weilanden. En dat allemaal op relatief korte afstand van elkaar. Daardoor is het zelfs goed mogelijk om een fiets vakantie te plannen met kinderen. Je kunt van te voren een paar goede campings of hotels uitzoeken om te overnachten.

Met de auto

Als je met de auto gaat heb je uiteindelijk toch wat meer bewegingsruimte, al zie je het landschap op een andere manier veranderen. Als je dicht bij huis wilt blijven maar toch over de grens wilt, dan kan dat het makkelijkste met de auto. Je bent snel genoeg in Duitsland, waar je prachtige natuur vind. Ook in België is er veel te zien en hoef je niet uren lang in de auto te zitten om vervolgens nog maar op de helft te zijn. De tijd die het je bespaart is erg voelbaar in je vakantie. Als je sneller op bestemming bent heb je meteen ook meer tijd om op die plek door te brengen.

Mooi verblijf

Ook al zit je vlakbij huis, je kunt een enorm vakantiegevoel opwekken door opzoek te gaan naar een tof verblijf. vakantie huisjes Nederland biedt je de meest unieke plekjes waar je kan overnachten. Je kunt de overnachtingen ook combineren, zodat je niet twee weken op dezelfde plek hoeft te zijn. Wat dacht je van twee weken lang weg en drie verschillende overnachtingen? Dat maakt het avontuur nog leuker!